kom ook bij ons werken!

Sinds de oprichting  heeft Vakschilders Collectief een duidelijk doel: kwalitatief schilderwerk aanbieden door een eerlijke, snelle en collectieve aanpak. Door deze aanpak maken we schilderwerk voor iedereen bereikbaar. Al snel groeiden we uit tot het snelst groeiende schildersbedrijf van Nederland. Onze vakschilders werken door het hele land. Met een enthousiast team en vele vakkundige schilders helpen we huizenbezitters aan een fraai geschilderd huis. De mix van ervaren schilders, gedreven klantenservice medewerkers en resultaatgerichte adviseurs is de basis van onze unieke sfeer. Werken bij Vakschilders Collectief vergt een flinke dosis verantwoordelijkheid en we doen een beroep op je ondernemerschap. Wij geloven dat samenwerken essentieel is om het gewenste resultaat te bereiken.

Iets voor jou? Solliciteer dan direct

Wij zoeken adviseurs voor de particuliere markt.

Wegens grote drukte en de groei van Vakschilders Collectief, zijn we op zoek naar nieuwe adviseurs. Wij zoeken adviseurs voor heel Nederland. We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een energiek, enthousiast personen die het leuk vindt om mensen te adviseren over schilderwerk én natuurlijk schilder opdrachten te verkopen. Lees snel verder of deze functie en ons bedrijf je aanspreekt!

Werken bij  Vakschilders Collectief als adviseur voor de particuliere markt betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je bent veel onderweg en je bezoekt klanten om advies te geven over  het schilderwerk. Samen met je collega’s zorg je voor kwalitatief, goed advies over schilderwerk en breng je offertes uit aan geïnteresseerde mensen. Je hebt leuke, informatieve gesprekken met klanten en krijgt energie van je collega’s en het scoren van opdrachten.

Wie zoeken we?

We zoeken adviseurs op ZZP basis op provisie basis worden uitbetaald. Je beschikt zelf over een auto, telefoon en laptop.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je hebt veel contact met (toekomstige) klanten en daarmee ben je het visitekaartje van Vakschilders Collectief. Goede en duidelijke communicatie, enthousiasme, kennis en verkoopvermogen zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • goed vermogen om mensen te adviseren over het schilderwerk van hun woning
  • voor iedere klant je uiterste best willen doen
  • je behandelt klanten met respect en probeert je enthousiasme over te brengen
  • een flexibele, enthousiaste en actieve instelling
  • een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan
  • gevoel voor commercie

 

Enthousiast geworden?

Stuur je cv naar contact@vakschilderscollectief.nl