uniek vakschilders collectief

Bij Vakschilders collectief begrijpen wij dat het schilderen van het houtwerk en de gevel van uw huis erg kostbaar en belangrijk is. Vakschilders collectief organiseert schilders collectieven door het hele land, waardoor we efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Binnen dit collectief werken wij nauw samen met lokale schildersbedrijven in heel Nederland. Zo kunt u rekenen op de professionaliteit van een landelijke organisatie, met het oog op detail en vakmanschap van de lokale schilder. Doordat wij van tevoren afspraken maken met deze vakschilders, kunnen wij de woning op zeer korte termijn al schilderen. Gegarandeerd dit jaar! Wekelijks profiteren hierdoor tientallen huishoudens van onze collectieve aanpak. Huizenbezitters van hoekwoningen, tussenwoningen, vrijstaande woningen of VvE’s: iedereen profiteert van de mogelijkheden.

null

FRAAI GESCHILDERD, PERFECT ONDERHOUDEN

Wonen in een fraai geschilderd huis is prettig en komt de uitstraling van een woning ten goede. Maar wist u ook dat u dit op termijn ook een hoop geld scheelt? Achterstallig onderhoud aan het houtwerk heeft namelijk verregaande gevolgen voor de kwaliteit van de kozijnen. Wij werken met vakschilders en gebruiken topkwaliteit verven van Sikkens, zodat uw woning er weer jaren netjes bij staat!

null

Een fantastische klantervaring!

Wij willen we van het schilderen van uw huis een fantastische klantervaring maken: Een dienst op het hoogste niveau en schilderwerk van hoge kwaliteit. Waarom? Omdat wij begrijpen dat uw huis een zeer kostbaar bezit is! Met alle vakschilders zijn afspraken gemaakt, zodat we kunnen garanderen dat we dit jaar uw woning nog schilderen. Geen onzekerheid of lang wachten dus! Een “wow”-ervaring, zoals we dit zelf noemen.

DOET U MEE? Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze beloften